Magic News

Cele mai iubite femei din România

Femeile își doresc să fie iubite, dar cel mai mult își doresc să fie apreciate și respectate. Pentru că luna martie este și luna pe care o dedicăm în fiecare an femeilor, îți propunem să descoperi poveștile celor mai de succes și celor mai puternice femei din România.

"Cele mai de succes femei din România” este un top care a fost realizat de cititorii Zile și Nopti și vă este prezentat de Avon. 

Locul 10: Ioana Chicet-Macoveiciuc

Ioana este una dintre cele mai populare scriitoare și bloggerițe din România. Are 20 de ani de experiență în presa scrisă, project management și comunicare online, iar în momentul de față este și o renumită scriitoare de carte pentru copii și adulți, dar și organizator de evenimente.

Locul 9: Petronela Rotar

Petronela s-a născut în 1977 la Brașov, oraș unde a trăit toată viața. A fost jurnalist vreme de 18 ani la mai multe stații locale ale celor mai importante televiziuni și este mama a doi copii. Ce a transformat-o într-un adevărat fenomen a fost felul în care Petronela a reușit să transforme în opere literare istoria personală zbuciumată. În prezent, Petronela Rotar se află în formare ca psiholog și psihoterapeut.

Locul 8: Cristina Neagu

Pe data de 14 ianuarie 2011, cu ocazia conferinței de presă oficiale a Campionatului Mondial masculin din Suedia, de la Göteborg, Cristina Neagu a fost desemnată de către Federația Internațională de Handbal (IHF) drept cea mai bună jucătoare din lume în anul 2010. Acesta a fost doar începutul, pentru că ea a fost numită cea mai bună jucătoare a lumii și în 2015, 2016 și 2018, devenind astfel prima handbalistă din istoria acestui sport care a câștigat de patru ori acest trofeu.

Vezi continuarea AICI