Magic News

Alec şi Hilaria Baldwin au oferit detalii despre bebeluşul lor cu numărul 6

Alec şi Hilaria Baldwin au o familie din ce în ce mai numeroasă, soţia actorului anunţând venirea pe lume a celui de-al şaselea copil al cuplului.

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât, acesta s-a născut la doar 5 luni distanţă de Edurado, băieţelul pe care Hilaria l-a născut în luna septebmrie 2020.

După ce s-a fotografiat cu toţi cei şase copii, Hilaria Baldwin a revenit cu detalii, anunţând că este vorba despre o fetiţă pe nume Lucia. “Suntem atât de îndrăgostiţi de fiica noastră, Lucia. La fel ca de fraţii şi surorile tale, eşti un vis devenit realitate.”

Alec şi Hilaria sunt părinţii lui Romeo, 2 ani, Leonardo, 4 ani, Rafael, 5 ani şi Carmen, 7 ani, iar actorul mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 25 de ani.

Profesoara de yoga a anunţat naşterea Luciei cu o fotografie în care apare înconjurată de cei şase copii, iar mesajul ei a fost unul simplu: cifra şapte urmată de o inimă.

Cuplul nu a dezvăluit dacă Lucia a fost adoptată sau a fost adusă pe lume de o mamă surogat.

Hilaria Baldwin a dezvăluit că în 2019, înainte de naşterea celui de-al cincilea copil, a suferit două pierderi de sarcină. Profesoara de yoga a fost recent în centrul unei controverse, fiind acuzată că şi-a falsificat originile spaniole. Ea s-ar fi chinuit să vorbească cu accent spaniol deşi s-a născut la Boston ca Hillary Hayward-Thomas din părinţi americani.