Magic News

Bărbatul care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împuşcat, iar doi dintre buldogii francezi au fost furaţi

O dramă care a lasat-o „devastată” şi „neputincioasă” pe Lady Gaga s-a petrecut la Los Angeles, unde Ryan Fischer, bărbatul care se afla la plimbare cu cei trei câini ai artistei a fost împuşcat.

Cineva a tras asupra lui şi l-a împuşcat în piept, iar Koji şi Gustav, doi dintre buldogii francezi ai artistei au fost furaţi de agresor, care a dispărut cu o maşină albă. Asia, cel de-al treilea câine, a reuşit să scape şi a fost găsit de poliţie.

Lady Gaga se află la Roma unde pregăteşte filmul “Gucci” în regia lui Ridley Scott, iar potrivit unei surse artista este oripilată de ceea ce s-a întâmplat, bărbatul care îi plimba câinii fiind un bun prieten. Lady Gaga se simte neputincioasă, pentru că este în Italia, însă face tot ce poate şi se roagă pentru Ryan, Koji şi Gustav.

Bărbatul se află în acest moment în spital, fără să se ştie care este starea lui, iar artista a oferit o recompense de 500.000 de dolari celui care îi va aduce cei doi câini, iar o adresă de email a fost creată pentru toţi cei care pot oferi informaţii, KojiandGustav@gmail.com.