Magic News

Ellie Goulding este însărcinată cu primul copil

Ellie Goulding, artista care ar fi avut o relaţie cu Prinţul Harry, a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Vogue, că este însărcinată.

Izolată la Gloucestershire, în apropierea Londrei, cântăreaţa a realizat şi un pictorial pentru această revistă în care burtica este foarte vizibilă, Ellie fiind însărcinată deja în 30 de săptămâni.

Nu a fost o sarcină planificată, a mărturista artista care este căsătorită cu Caspar Jopling. Ea a preferat să păstreze până acum secretul asupra sarcinii, pentru a se obişnui uşor-uşor cu schimbările prin care trece corpul său.

Interpreta melodiei “You My Everything” a recunscut că este puţin speriată şi nu a ascuns faptul că a suferit de greţuri matinale sau că este obosită. “Am un nou respect pentru femeile care au copii.”, a declarat ea.

Ellie Goulding este foarte apropiată de familia regală britanică. În 2015 s-a scris despre relaţia dintre Prinţul Harry şi artistă, însă potrivit unor surse cei doi nu ar fi fost decât prieteni, iar în 2011, Ellie a cântat la nunta Ducilor de Cambridge. În plus, artista este bună prietenă cu Prinţesa Eugenie, care a devenit şi ea mamă de curând.