Magic News

Prinţesa Eugenie a dezvăluit primele fotografii cu fiul ei

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank au devenit părinţi pentru prima oară, nepoata Reginei Elisabeta aducând pe lume un băieţel.

Prinţesa a publicat acum primele fotografii cu bebeluşul şi a dezvăluit şi numele acestuia, care are o semnificaţie aparte.

„Am vrut să vi-l prezentăm pe August Philip Hawke Brooksbank. Vă mulțumim pentru numeroasele mesaje minunate. Inimile noastre sunt pline de dragoste pentru această ființă mică, nu putem exprima în cuvinte. Suntem încântați să putem împărtăși aceste fotografii cu voi”, a scris ea pe Instagram.

Băieţelul poartă numele străbunicului său, Philip, în vârstă de 99 de ani, care acum are ceva proleme de sănătate şi se află internat în spitalul King Edward VII din Londra ca o măsură de precauţie.

Prințesa Eugenie a născut pe 9 februarie, la ora 08.55, la The Portland Hospital, iar soțul acesteia a fost prezent în sala de nașteri. Casa regală britanică a oferit şi primele detalii: „Băiețelul cântărește 3,65 kilograme. Acesta este primul copil al Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank, primul nepot al Ducelui de York și al lui Sarah, Ducesa de York, și al nouălea strănepot al Reginei și al Ducelui de Edinburgh. Alteța sa Regală și copilul ei se simt amândoi foarte bine.”