Magic News

Actriţa Gwyneth Paltrow a avut Covid-19. Cum se simte acum

Actriţa Gwneth Paltrow, cunoscută din filme precum Shakespeare in Love”, „Emma”, „Spider-Man: Homecoming” şi „Avengers: Infinity War”, a dezvăluit că avut coronavirus la începutul anului şi a povestit cum şi-a revenit.

Într-un articol publicat pe site-ul său Goop, actriţa în vârstă de 48 de ani a spus că s-a simţit obosită şi a avut episoade de confuzie.

„În ianuarie, mi s-au făcut câteva teste care au arătat niveluri foarte ridicate de inflamație în corpul meu,” a scris ea. „Așa că m-am adresat unuia dintre cei mai inteligenți experți pe care îi cunosc în acest spațiu, medicul specialist în medicină funcțională Dr. Will Cole. După ce mi-a văzut toate testele, a explicat că acesta a fost un caz în care drumul spre vindecare urma să fie mai lung decât de obicei.”

Împreună cu medicul ei a pus la punct un regim bazat, în parte, pe cartea acestuia, “Intuitive Fasting.

Astfel, actriţa a apelat la o dietă keto bazată pe plante, ea consumând doar ocazional carne, s-a abținut de la zahăr și alcool, și a gătit foarte mult. În plus, a luat suplimente și vitamine pentru intestine mai sănătoase.

„Tot ce fac îmi face bine, ca un cadou pentru corpul meu. Am energie, mă antrenez dimineața și fac o saună cu infraroșu cât de des pot, totul în slujba vindecării,” a scris ea. „Un beneficiu secundar este pielea mea, ceea ce mă face fericită – și mă face să vreau să dublez și mai mult îngrijirea pielii. Să facem din 2021 anul în care nu ai nevoie niciodată de machiaj, oameni buni!”

De la începutul pandemiei, actriţa, care este căsătorită cu scenaristul şi producătorul de televiziune Brad Falchuk, a lucrat de acasă. Ea are o fiică, Apple Blythe Alison, în vârstă de 16 ani, şi un fiu, Moses Bruce Anthony, în vârstă de 14 ani, născuţi în timpul mariajului cu Chris Martin, liderul trupei Coldplay.