Magic News

Ştefan Bănică continuă tradiţia concertelor acustice “Te iubesc, femeie!”

In pofida vremurilor pline de restrictii, pe care le traim cu totii, Stefan Banica si echipa au cautat solutii pentru a continua traditia concertului “Te iubesc, femeie!”, dedicat Zilei Femeii, in luna martie.

Artistul va sustine pe 7 martie, ora 19:30, la Sala Gloria (a Teatrului Metropolis) din Bucuresti, concertul acustic “Te iubesc, femeie!”, pentru al 11-lea an consecutiv.

Adaptat vremurilor pe care le traim, anul acesta concertul se va desfasura putin altfel:

  1. Va exista un numar limitat de bilete, doar 120 de locuri in sala (30% din capacitatea salii, conform reglementarilor in vigoare) pentru accesul fizic in sala al spectatorilor, cu respectarea regulilor sanitare.
  2. Cei care nu vor prinde un loc in sala, vor putea urmari concertul online in regim de live streaming de la Sala Gloria, pe site-ul oficial al lui Stefan Banica: stefanbanica.ro

 

Concertul in varianta de transmisiune live online reprezinta o premiera pentru Stefan Banica.

In concertul “Te iubesc, femeie!”, sustinut de Stefan Banica, alaturi de trupele sale Rock’N’Roll Ban si The 50’S, se vor regasi unele dintre cele mai frumoase cantece de dragoste, pe care artistul le-a lansat de-a lungul carierei sale.

“Aceasta perioada prin care trecem ne obliga sa gasim solutii pentru a fi in contact cu voi, pentru a putea continua traditia pe care am inceput-o acum 11 ani prin concertul acustic “Te iubesc, femeie!”. Pana cand vom reveni la normalitate si ne vom intalni fata in fata, cu salile de spectacol pline la capacitate maxima, asa cum am avut pana acum in cadrul concertelor acustice, consider ca este important sa pastram continuitatea chiar si in acest mod total nou pentru noi toti. La concertul “Te iubesc, femeie!”, dedicat in mod special Zilei Femeii, pot participa doar 120 de persoane la spectacol in sala, respectand regulile in vigoare, iar oamenii care isi doresc sa ne revada si sa ne asculte isi pot procura bilete pentru vizionarea in direct a concertului, in mediul online. Concertul va fi unul interactiv, atat in sala, cat si online. Daca celor din sala ma voi adresa direct, fata in fata, voi fi conectat si cu cei care vor urmari concertul online si care ne pot scrie mesaje in timp real. Transmisiunea online ofera posibilitatea, in aceasta situatie speciala, de a fi accesata de mult mai multa lume decat capacitatea de 30% a Salii Gloria. Concertul va putea fi urmarit astfel inclusiv de prietenii din diaspora. Atat eu, cat si colegii mei din Rock’N’Roll Band, The 50’s si invitatii din acest an suntem nerabdatori, dupa un an de pauza, sa ne reintalnim cu voi.” – declara Stefan Banica.

Biletele se gasesc pe site-ul www.iabilet.ro/bilete-stefan-banica-te-iubesc-femeie-61823/atat cele pentru acces fizic in sala de spectacol (doar 120 de bilete), cat si cele pentru acces online. La achizitionarea biletelor pentru acces online, fiecare cumparator va primi un link pe baza biletului achizitionat prin care va putea urmari pe 7 martie, ora 19:30, concertul “Te iubesc, femeie!”.

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producator, cu o cariera de peste 35 de ani, Stefan Banica este unul dintre cei mai complecsi si iubiti artisti din Romania. A stabilit adevarate recorduri prin concertele sale de Craciun - peste 76 de concerte sold out la Sala Palatului - cea mai longeviva si complexa productie muzicala a unui artist roman, o adevarata traditie. A deschis drumul productiilor muzicale de amploare din Romania. A lansat 16 albume de autor, premiate cu 6 discuri de aur si 2 de platina. Cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri in film si teatru si nenumarate alte premii si distinctii ce vin in completarea palmaresului sau impresionant, Stefan Banica reprezinta un adevarat brand in show-biz-ul romanesc.