Magic News

Justin Timberlake le-a cerut scuze lui Britney Spears şi Janet Jackson - “Ştiu că am eşuat”

Lansarea documentarului “Framing Britney Spears”, unul dintre cele mai aşteptate ale anului, a început să aibă urmări asupra oamenilor din viaţa artistei.

Justin Timberlake este primul care a reacţionat şi şi-a cerut scuze atât ei, cât şi lui Janet Jackson, pe care a pus-o într-o lumină nefavorabilă.

Justin Timberlake şi Britney Spears au format un cuplu între 1998 şi 2002. Povestea lor de iubire a fost extrem de mediatizată în acei ani, iar sfârşitul relaţiei a avut parte de aceeaşi expunere.

Justin a acuzat-o atunci pe Britney că l-a înşelat, iar artistul a lansat şi o melodie pe această temă, “Cry Me A River”. Cântecul a cunoscut un succes foarte mare, în timp ce imaginea lui Britney a avut de suferit.

"Îmi pare foarte rău pentru momentele din viaţa mea în care acţiunile mele au contribuit la problemă, în care am vorbit sau nu ceea ce este corect. Înţeleg că am beneficiat de un sistem care acceptă misoginismul şi rasismul", a declarat acum artistul.

"Vreau în mod special să-mi cer scuze faţă de Britney Spears şi Janet Jackson, în mod individual, pentru că ţin la aceste femei şi le respect şi ştiu că am eşuat".

În 2004, la Super Bowl, Justin i-a rupt bluza lui Janet Jackson, dezvăluindu-i un sân, iar incidentul a fost pus pe seama "funcţionării defectuoase a garderobei". Janet a fost cea criticată, în timp ce Justin s-a ferit de responsabilitate şi şi-a văzut de carieră, devenind unul dintre cele mai mari staruri. În 2018, el a revenit cu un nou show la Super Bowl. De partea cealaltă, cariera lui Janet a avut de suferit, iar artista nu a mai reuşit să revină în prim-plan vreodată.

“Framing Britney Spears” vorbeşte despre ascensiunea lui Britney, statutul său de vedetă în anii 2000, perioadă dominată de misoginism, oamenii din jurul artistei şi influneţa tatălui artistei sub a cărui tutelă Britney se află în continuare.