Magic News

Ce face astăzi Olivia Newton-John, starul din “Grease”

Olivia Newton-John a trecut prin momente dificile în ultimii ani, după ce în 2017 a fost diagnostictă cu cancer mamar.

Nu era pentru prima dată când starul din “Grease” se lupta cu această boală, iar artista în vârstă de 72 de ani a povestit acum pentru revista “People” cum arată viaţa sa.

Olivia vorbeşte despre viitor, aşteaptă cu nerăbdare nunta fiicei sale care se va căsători peste câteva luni, iar împreună, mama şi fiică, pregătesc lansarea unui album.

Cele două au avut mereu o relaţie apropiată, iar acest lucru s-a văzut în pandemie când s-au hotărât să petreacă perioada de izolare împreună, în California. “Ea este raţiunea mea de a trăi”, a declarat artista, care a avut astfel ocazia să se poate reconecta cu “fetiţa ei”.

Nunta fiicei sale, lansarea albumului o fac pe Olivia să privească cu optimism spre viitor. “Sunt atât de norocoasă să pot face toate aceste lucruri”, spune ea, după ce în 2017 medicii i-au pus diagnosticul de cancer în stadiul 4.

Artista a declarat pentru People că se simte extrem de bine, iar împreună cu soţul ei, John Easterling, au creat Fondation Olivia Newton-John, care va finanţa cercetările medicale de luptă împotriva cancerului cu ajutorul plantelor.

“Sunt foarte norocoasă să fiu căsătorită cu un om minunat, care se ocupă cu plantele medicinale şi care are cunoştinţe vaste. Acum cultivă cannabis medicinal pentru mine şi este pur şi simplu minunat. Mă ajută în toate aspectele vieţii”, a mai spus artista.