Magic News

Angelina Jolie renunţă la un cadou preţios primit de la Brad Pitt

Angelina Jolie încearcă să lase în urmă trecutul ei cu Brad Pitt şi să se concentreze pe viaţa sa şi pe cei şase copii.

Actriţa a decis acum să se despartă de un cadou de preţ primit din partea lui Brad Pitt. Este vorba despre un tablou pictat de Winston Churchill, singura pictură realizată de omul politic britanic în timpul celui De-Al Doilea Război Mondial.

În 1943, acesta i l-a oferit în dar preşedintelui american Franklin D. Roosevelt, iar fiul acestuia l-a vândut în 1950 unui colecţionar de artă. În 2011, tabloul a fost cumpărat de Brad Pitt, care i l-a oferit Angelinei Jolie, cea care acum îl va scoate la licitaţia organizată de Casa Christie’s la Londra. Preţului tabloului ar fi undeva între 2,1 milioane de dolari şi 3,4 milioane de dolari.

Nu se ştie cu cât a cumpărat Brad Pitt acest tablou, cei doi făcându-şi daruri scumpe. În 2013, când actorul a împlinit 50 de ani, Angelina i-a oferit în dar o insulă pe care a dat 15 milioane de dolari.

La 5 ani de la despărţirea lor, Brad Pitt şi Angelina Jolie nu au ajuns la un acord în privinţa celor şase copii. Cei doi locuiesc foarte aproape unul de celălalt, la 5 minute distanţa, după cum a povestit Angelina în interviul recent pentru Vogue UK. În toată această perioadă ea s-a concentrate pe vindecarea rănilor familiei, iar lucrurile au început să revină încet la normal.