Magic News

De ziua ei, Lisa Marie Presley apare într-o fotografie cu cele 3 fiice

Lisa Marie Presley a împlinit 53 de ani pe 1 februarie, ocazie cu care fiica lui Elvis şi a Priscillei Presley a dezvăluit o emoţionantă fotografie de familie.

Lisa s-a pozat împreună cu gemenele Harper şi Finley, în vârstă de 12 ani şi cu Riley, de 31 de ani. “Vă mulţumesc tuturor pentru urări. Ca în fiecare zi, nu m-aş putea descurca fără cele 3 din spatele meu”, a scris Lisa, afectată enorm de moartea fiului ei, Benjamin.

Este, de altfel, prima ei aniversare fără Benjamin, care a murit anul trecut la vârsta de 27 de ani după ce s-a împuşcat cu o armă.

Lisei i-au trebuit câteva luni să vorească despre această dispariţie, în luna octombrie, când enjamin ar fi trebuit să împlinească 28 de ani, ea scriind: "Frumosul meu înger, m-am închinat locurilor pe unde ai umblat pe acest pământ şi acum în Rai. Inima şi sufletul meu au plecat cu tine. Nu voi mai fi niciodată la fel. Te rog, aşteaptă-mă şi ţine-mă de mână în timp ce eu voi rămâne să-ţi protejez şi să-ţi cresc surorile. Ştiu că ţi-ai dori asta. La mulţi ani, dragul meu băiat, ai fost mult prea bun pentru lumea asta".

“Are inima frântă, este de neconsolat şi mai mult decât devastată, dar încearcă să fie puternică pentru gemenele şi fiica ei mai mare, Riley. L-a adorat pe băiat. Era iubirea vieţii ei", declara managerul Lisei Marie.