Magic News

Justin Timberlake a împlinit 40 de ani. Ce frumos l-a sărbătorit soţia lui!

Justin Timberlake şi-a sărbătorit ziua de naştere în weekend, celebrul artist împlinind 40 de ani.

Iar Jessica Biel, soţia lui, l-a celebrat pe Instaram unde a postat un mesaj adorabil pentru tatăl cei doi copii ai ei: “Nu e nimeni cu care să mă distrez mai mult, cu care să râd mai mult, pentru care să simt mai multe lucruri şi cu care să am o poveste mai lungă. Te sărbătoresc astăzi. Şi îţi doresc să ai cel mai creativ şi mai bogat an. La mulţi ani, dragostea mea!  

Actriţa şi-a însoţit mesajul de mai multe fotografii, în care îl putem vedea pe Justin suflând într-o lumânare aşeazată pe un tort realizat din pancakes, sau fotografii cu ei pe covorul roşu, la un meci de baseball sau la golf.

Justin Timberlake şi Jessica Biel au împreună doi băieţi, artistul anunţând de curând naşterea celui de-al doilea copil al său. „Este minunat şi atât de drăguţ. Nimeni nu doarme. Dar suntem încântaţi. Suntem încântaţi şi nu am putea fi mai fericiţi”, a spus Justin în interviul acordat lui Ellen DeGeneres. „Este foarte distractiv. Silas este foarte încântat. Îi place foarte mult. Phin nu poate merge sau nu îl poate urma deocamdată, aşa că vom vedea ce se va întâmpla”, a mai spus artistul.