Magic News

Alain Delon, devastat de moartea lui Nathalie, prima lui soţie. Mesajul actorului despre "singura Doamnă Delon"

Natalie Delon, prima soţie a lui Alain Delon şi una dintre cele mai frumoase femei din anii 60, a murit la vârsta de 79 de ani din cauza unui cancer.

Moartea sa a fost anunţată de Anthony, fiul ei şi al lui Alain Delon. „Odihneşte-te în pace, mamă, Nathalie Delon 1941-2021", a scris el, însoţind mesajul cu o fotografie în care e îmbrăţişat de mama sa.

Devastat de moartea lui Nathalie, Alain Delon a declarat că este foarte trist. “Nathalie a fost prima mea soţie şi singura Doamnă Delon. Ne-am căsătorit în 1964. Am rămas tot timpul apropiaţi. Ne vedeam des. Făceam parte din viaţa ei, iar ea făcea parte din viaţa mea. Am fost împreună de Crăciun şi am făcut fotografii împreună. Nathalie era bolnavă de ceva timp. Medicii i-au descoperit un cancer de pancreas. A fost ireversibl. Mă simt rău de fiecare dată când pleacă cei pe care îi iubesc. A fost o actriţă bună. Eu am ajutat-o să debuteze în cinematografie. Era făcută pentru asta.”

Născută în Maroc, Nathalie Delon sau Francine Canovas, pe numele său adevărat, şi-a început cariera cu filmul “Le Samourai” în care a jucat alături de Alain Delon. Nathalie şi Alain Delon s-au căsătorit în 1964 şi au divorţat 5 ani mai târziu, însă au rămas apropiaţi în ciuda despărţirii.

Ultima dată s-au văzut de Crăciun, iar ful lor a dezvăluit o fotografie cu părinţii săi însoţită de mesajul “dragoste pentru totdeauna”.