Magic News

Mesajul de rămas-bun al Melaniei Trump

Melania şi Donald Trump părăsesc pe 20 ianuarie Casa Albă pentru a-i permite lui Joe Biden să se instaleze în funcţie.

Melania și Donald Trump nu vor participa însă la ceremonia de învestire a lui Joe Biden În plus ei nu l-au invitat pe noul președinte și pe soția acestuia, Jill Biden, să viziteze împreună Casa Albă.

Într-un clip video de aproximativ șapte minute, Melania le cere oamenilor să nu mai recurgă la acte de violență și să dea dovadă de bunătate după ce la începutul acestui luni partizanii soţului ei au luat cu asalt Capitoliul.

„Fiţi pasionaţi în tot ce faceţi. Însă amintiţi-vă mereu că violenţa nu a fost niciodată soluţia şi nu va fi niciodată justificată”, a declarat ea.

În discursul său, Melania Trump, în vârstă de 50 de ani, a făcut referire la familiile militarilor, la lucrătorii din sistemul sanitar aflaţi în prima linie în lupta cu pandemia de coronavirus.

„A fost un privilegiu să servesc ca Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Ultimii patru ani au fost de neuitat. Acum că Donald şi cu mine ne încheiem şederea la Casa Albă, mă gândesc la toate persoanele pe care le-am păstrat în inima mea şi la incredibilele lor poveşti de iubire, patriotism şi determinare.

Atunci când am venit la Casa Albă, m-am gândit la responsabilitatea pe care am simţit-o dintotdeauna în calitate de mamă, de a încuraja, a da forţă şi de a transmite valori ale bunătăţii”, a declarat Melania Trump.

Fosta Primă Doamnă a vorbit despre integritate, valori, consideraţie şi bune obiceiuri, tocmai acele lucruri care au lipsit cel maim ult în mandatul lui Donald Trump.

„Promisiunea acestei naţiuni aparţine tuturor celor dintre noi care nu pierd din vedere integritatea şi valorile lor, care profită de toate ocaziile pentru a-şi manifesta consideraţia faţă de o altă persoană şi care adoptă bune obiceiuri în viaţa de zi cu zi”, a mai spus Melania Trump în mesajul său de rămas-bun.