Magic News

Ben Affleck şi Ana De Armas s-au despărţit

Începutul de an aduce o primă despărţire la Hollywood, actorii Ben Affleck şi Ana De Armas punând punct unei relaţii care a început în urmă cu aproximativ un an.

Actorul american, în vârstă de 48 de ani, şi actriţa de origine cubaneză, în vârstă de 32 de ani, s-au cunoscut în toamna lui 2019 pe platourile de filmare ale thriller-ului psihologic “Deep Water”.

În ultima perioadă, Ana se mutase în vila lui Ben Affleck, iar relaţia părea una cât se poate de serioasă.

Cei doi s-au despărţit însă luna aceasta în termeni amiabili, potrivit unei surse: “A fost ceva de comun acord şi complet amiabil. Se află în diferite puncte ale vieţii lor acum şi se respectă foarte mult”. Familia ar fi fost principalul punct de divergenţă între ei. În timp ce Ben nu îşi mai dorea copii, Ana, aflată la 30 de ani, se gândeşte să îşi întemeieze o familie. Prietenii lor apropiaţi cred însă că ei se vor împăca pentru că se iubesc.

În 2020, Ben Affleck a acordat mai multe intervuri în care a vorbit despre căsnicia eşuată cu Jennifer Garner, cu care are 3 copii, şi despre dependenţa de alcool. O lună mai târziu, el a fost văzut alături de Ana de Armas în Havana, oraşul ei natal, apoi în Costa Rica şi în Los Angeles.

Ben Affleck a jucat anul trecut în drama „The Way Back” şi a încheiat recent filmările pentru „The Last Duel”, regizat de Ridley Scott. Affleck a semnat regia pentru filmele „Gone Baby Gone”, „The Town”, „Live By Night” şi „Argo”, pentru care a fost recompensat cu Premiul Oscar. El a primit primul trofeu al Academiei americane în 1997, pentru scenariul „Good Will Hunting” scris împreună cu Matt Damon, bunul lui prieten.

Ana de Armas şi-a început cariera cu roluri în seriale spaniole, după care a jucat în „Knives Out”, alături de Daniel Craig. Ea face parte şi din distribuţia celui de-al 25-lea film din seria „James Bond”, care va fi lansat anul acesta.