Magic News

Pink şi Carey Hart au sărbătorit 15 ani de căsătorie

Pink şi Carey Hart au sărbătorit 15 ani de căsătorie, iar cei doi au celebrat această zi specială trimiţându-şi mesaje emoţionante.

Artista a publicat mai multe fotografii de cuplu, însoţite de mesajul: „15 ani. Sunt mândră de noi, iubitule. Uneori, a fi încăpățânat dă roade. Te iubesc și iubesc și familia noastră”, a scris artista în vârstă de 41 de ani.

La rândul lui, Carey a scris: „15 ani cu această femeie uimitoare. Nu există altă femeie cu care aș vrea să trec prin această lume nebună în afară de tine. Îți mulțumesc că ești o prietenă, o soție, o mamă și o persoană grozavă.”

Într-o zi de 7 ianuarie, în 2006, cântăreaţa americană Pink se căsătorea cu iubitul ei, pilotul de curse Carey Hart, pe o plajă din Costa Rica, la apusul soarelui, alături de 140 invitaţi.

Pink şi Carey s-au cunoscut în 2001, însă din cauza scandalurilor şi neînţelegerilor, relatia lor s-a destrămat în 2003. Au reluat povestea de dragoste în 2005 şi un an mai târziu s-au căsatorit. La ceremonie, cei doi au făcut schimb de brăţări cu incripţia: "Până la moarte!" .După ceremonie a urmat o recepţie într-un cort. Tematica nunţii a fost rock'n'roll, iar tortul era ornat cu o figurină care-i reprezenta pe Carey şi Pink stând într-o roată pe motocicletă. În timpul tăierii tortului, mireasa i-a cântat lui Carey o melodie compusă special pentru el, iar la petrecere Pink şi invitaţii au făcut karaoke.

După nuntă, cuplul s-a întors în Los Angeles pentru a se pregăti de luna de miere la snowboarding. La doi ani după nunta cei doi s-au despărţit, însă în 2009 s-au împăcat. Astăzi, Pink şi Carey sunt părinţii a doi copii şi formează un cuplu extrem de solid care a învăţat din greşeli şi a ştiut să îşi salveze relaţia.