Magic News

Ştefan Bănică a cântat pentru prima dată alături de soţia lui

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva, soţia lui, au cântat pentru prima dată în public, în cadrul unei emisiuni pe care artistul a pregătit-o pentru Crăciun.

Din cauza pandemiei, Ştefan Bănică nu a putut susţine tradiţionalele concerte de Crăciun, dar şi-a dorit să fie în continuare alături de fanii lui.

În emisiunea “Acasă de Crăciun” difuzată de Antena 1, el a interpretat melodia lansată recent, “Crăciunul, vine Crăciunul!” într-un duet inedit alături de Lavinia Pârva. Este pentru prima dată când cei doi cântă împreună.

„Emisiunea a fost realizată în regim de film, într-un decor superb și mă bucur să apar alături de oameni dragi, pe care îi iubesc: prieteni de suflet, dar și o parte din familia mea, care are legătură cu zona artistică. O să cânt pentru prima oară alături de soția mea, Lavinia, și o să joc împreună cu băiatul meu, Radu Ștefan. Și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu publicul meu. Sper că v-am făcut curioși și vreau să vă aduc în case, prin acest show, magia Crăciunului”, a spus Ștefan Bănică înainte de emisiune.

Lavinia a a arătat perfect, ea purtând o rochie roşie cu tăietură pe picior accesorizată cu pantofi aurii şi un ruj roşu.

“Şi anul acesta vom petrece Crăciunul împreună, într-o altă formă, probabil la televiziune. “Crăciunul nu se poate amâna”, declara de curând  Ştefan Bănică la Magic Morning.

Artistul ne-a spus, de asemenea, că va petrece Crăciunul cu familia lui, aşa cum face în fiecare an. “Vreau să petrec alături de mama mea, de copiii mei, de soţia mea”.