Magic News

Smiley i-a pregătit cea mai frumoasă surpriză iubitei lui de de ziua ei de naştere

Miercuri, 9 decembrie, Gina Pistol a împlinit 40 de ani şi a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din partea lui Smiley, iubitul ei.

Însărcinată cu primul copil al cuplului, o fetiţă, care va veni pe lume anul viitor, Gina Pistol a fost extrem de răsfăţată de iubitul ei încă de la prima oră a dimineţii:

„Am avut un început de zi… Am plâns toată dimineața pentru că astăzi împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă, în living aveam un cvartet de coarde care a cântat «Parfum de femeie», superbul tango și «Vals». Vă dați seama că eram trezită din somn, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am plâns”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

Smiley a continuat seria surprizelor şi şi-a vizitat iubita şi în platoul emisiunii “Chefi la cuţite”, ducându-i acesteia un tort.

Smiley şi Gina Pistol au anunţat în luna septembrie că vor deveni părinţi pentru prima dată.

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până cand nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine. În sfârsit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit până acum. Mulţumim!”, a scris atunci Gina pe Instagram.