Magic News

Jude Law se aștepta la o pandemie în urma filmărilor pentru "Contagion"

Jude Law a povestit într-un interviu recent că nu a fost luat prin surprindere de izbucnirea crizei de la începutul anului.

Actorul britanic a dezvăluit că în timpul filmărilor pentru „Contagion”, a fost avertizat de experţi în ştiinţă, consultanţi ai producţiei, cu privire la o viitoare pandemie globală similară celei din film.

Thrillerul „Contagion/ Epidemia: Pericol nevăzut” (2011), regizat de Steven Soderberg a ajuns în luna ianuarie 2020 în topul celor mai urmărite filme pe iTunes, odată cu izbucnirea pandemiei globale de coronavirus.

Povestea filmului, disponibil pe HBO GO, începe cu o femeie care, la întoarcerea dintr-o călătorie de afaceri în Hong Kong, are o escală în Chicago. Aparent, în timpul călătoriei, a răcit, dar când ajunge acasă, în Minneapolis, şi fiul ei se îmbolnăveşte. Simptomele pe care ea le prezintă se agravează şi moare. Pe măsură ce acţiunea se derulează, cercetătorii şi autorităţile sanitare încearcă să identifice şi să oprească răspândirea bolii. În final, un vaccin a fost dezvoltat.

Vezi continuarea AICI