Magic News

Tina Turner şi-a lansat o nouă carte de memorii - „Continuaţi să visaţi, să creşteţi şi nu renunţaţi vreodată la voi înşivă”

La puţin timp după ce a împlinit 81 de ani, Tina Turner a lansat cartea „Happiness Becomes You: A Guide to Changing Your Life for Good”, în care explorează spiritualitatea şi practicile sale budiste.

Acestea au ajutat-o să treacă peste pierderile suferite, pesimism şi abuzurile de care a avut parte în tinereţe. Artista trăieşte acum în Elveţia şi a acordat un interviu pentru revista Variety în care a povestit cum a trăit perioada de pandemie, dar şi că nu îşi mai doreşte să cânte.

„A fost o provocare pentru mine. Vârsta şi sănătatea îmi cer să stau aproape de casă. Dar asta este nimic în comparaţie cu cât de grea a fost perioada asta pentru atât de mulţi oameni care i-au pierdut pe cei dragi sau au fost bolnavi şi chiar şi mai mulţi care şi-au pierdut mijloacele de trai”.

Ea a transmis: „Când alegem speranţa în faţa disperării, putem găsi pace, indiferent ce se întâmplă în jurul nostru. Aşa cum primăvara este inevitabilă, cred că aşa este şi finalul acestei pandemii. Cred că această criză este un memento pentru a aprecia comoara vieţii de zi cu zi. Mă rog pentru sănătatea familiei mele, prietenilor mei, fanilor şi întregii umanităţi”.

Vara aceasta, Tina Turner a avut o colaborare cu producătorul norvegian Kygo pentru o versiune a piesei „What’s Love Got To Do With It?”.

„Sunt foarte încântată să ştiu că povestea mea a fost o inspiraţie pentru atâţia. Dacă pot ajuta să îi motivez pe alţii să îşi îndeplinească potenţialul sau să găsească un mod de a se vedea ori, în alt fel, să ajut oamenii să devină puţin mai fericiţi, atunci înseamnă că am reuşit să îmi ating scopul în viaţă”, a spus ea

Artista a dezvăluit că nu îşi doreşte să mai cânte. „Nici măcar puţin. Sunt fericită să îi văd pe alţii cântând acum. Există un moment şi un loc pentru toate, iar acesta este momentul meu de pensie minunat. Nu l-aş schimba pentru nimic”.

În noua carte, ea vorbeşte despre sănătatea mintală, importantă pentru a duce o viaţă fericită, şi îi încurajează pe cititori să îşi creeze o declaraţie de principii pentru vieţile lor. 

„Continuaţi să visaţi, să creşteţi şi nu renunţaţi vreodată la voi însivă şi la aspiraţiile voastre”, mai declară ea în interviu.