Magic News

Melania Trump a decorat pentru ultima dată Casa Albă de Crăciun

Ajutată de 125 de voluntari, Melania Trump a decorat Casa Albă pentru Sărbătorile de iarnă, Prima Doamnă respectând astfel această tradiţie pentru ultima oară.

Rezultatul a fost prezentat cu tema ultimul Crăciun al familiei Trump la Casa Albă - "America the Beautiful". “În această perioadă specială a anului, sunt încântată să împărtășesc cu voi America The Beautiful și să aduc un omagiu Națiunii noastre mărețe. Împreună, celebrăm acest pământ pe care toți suntem mândri să îl numim acasă”, a scris Melania Trump pe Twitter.

Decoraţiunile de anul acesta au inclus 106 coroane de flori, 62 de copaci, mai mult de 360 de metri de ghirlande, peste 3.200 de lumini, 17.000 de arcade şi peste 150 de tipuri de aranjamente florale. "Salutăm fiecare erou al Americii din serviciile de intervenţie şi lucrătorii din prima linie. Ornamentele realizate manual evidenţiază numeroşii profesionişti şi voluntari care îşi servesc cu generozitate comunităţile", a transmis cabinetul Primei Doamne.

Melania şi Donald Trump vor găzdui în acest final de an mai multe petreceri , care vor avea loc cu respectarea măsurilor de siguranţă.