Magic News

Mesajele vedetelor de Ziua Naţională a României

De 1 Decembrie, vedetele au transmis mesaje emoţionante şi au postat fotografii în care poartă ie. Smiley, Andreea Esca, Elena Gheorghe, Andra le-au urat românilor “La mulţi ani!”

Smiley - sa crezi in oameni. sa crezi ca aproape toti sunt oameni buni ce se straduiesc sa faca bine (pr)in vietile lor. sa crezi in actiunile, in capacitatea, in rostul si in adevarul oamenilor de langa tine. sa crezi in tine cu taria celui care stie ca asta il face mai tare si pe cel de langa. sa daruiesti neconditionat din tot ce simti, ce ai si ce iubesti. sa fii recunoscator ca traiesti, ca esti sanatos, ca simti, ca esti liber si ca poti iubi. sa te bucuri usor de sa vezi viata in toata maretia ei. sa fii sincer. sa nu-ti fie frica. la multi ani, Romania!

Andreea Marin - La mulți ani, România, zâmbet, sănătate și putere, dragii mei romani! Dedic acestei zile emisiunea Nu exista nu se poate cu Andreea Marin de azi! Va aștept cu drag la 18 pe TVR2!

Laura Cosoi - Romania este patria mea. Restul sunt doar tari. #octavianpaler @flori_de_ie @zaineaalexandru

Alex Dima - La multi ani, Romania! La multi ani, PROTV!

Diana Enache - La mulți ani, dulce Românie! Iubește-te mai mult! La mulți ani, PRO TV!

Mihaela Rădulescu – La multi ani, Romania ! Ramane poza mea preferata pentru o zi ca asta - de mana cu puiul meu @ayanschwartzey ( azi e cu un cap mai inalt:), imbracati romaneste, povestindu-i despre tara in care m-am nascut eu si pe care n-am incetat niciodata s-o iubesc, s-o respect, sa-i promovez oamenii grozavi si sa o ajut cat imi sta mie in putinta, prin misiunea mea personala #idomypart si prin Fundatia Ayan. Da, am parasit-o multi, cand motive personale ne-au impins spre aceasta decizie, dar nu puneti niciodata la indoiala iubirea de tara a celor care au ales alte meleaguri pentru a-si creste copiii. Ne e mereu dor, ne doare tot ce nu merge si tot ce e nedrept pentru romani, dar ne facem datoria si aici, fiecare cu acelasi drag de tara din care am plecat. Am cunoscut o multime de romani plecati si nu am decat respect pentru cat muncesc si cat incearca, luand-o de la zero, sa faca un pic mai mult pentru cei dragi de langa ei sau pentru cei ramasi in tara. La multi ani, iubiti romani de pretutindeni ! #romaniannationalday #romania

Adreea Esca - La multi ani, Romania! La multi ani, @protv_romania ! #viatamea #unsfertdesecol