Magic News

Celebrităţile au sărbătorit Ziua Recunoştinţei în familie. Mesajele lor pline de iubire şi de recunoştinţă

Vedetele au sărbătorit în familie Ziua Recunoştinţei, celebrată în fiecare an în ultima joi a lunii noiembrie.

Din cauza pandemiei, toată lumea s-a rezumat să petreacă doar cu familia restrânsă şi şi-a declarat dragostea şi recunoştinţa.. Ca de fiecare dată, mesele au fost pline cu mâncare, iar celebrităţile au postat fotografii cu familia De dată aceasta mesajele au fost îndreptate pentru cei care au avut un an greu sau pentru cei care se află în linia întâi în lupta cu pandemia.

Actriţa Reese Witherspoon a petrecut această zi înconjurată de familie şi şi-a arătat recunoştinţa pentru cei aflaţi în prima linie în lupta cu pandemia. Ea a publicat o fotografie în care apare alături de soţul ei, Jim Toth şi de cei trei copii, Deacon Phillippe, în vârstă de 17 ani, Tennessee James Toth, în vârstă de 8 ani, şi Ava Phillipp, în vârstă de 21 de ani. „Sunt foarte recunoscătoare pentru toţi cei din prima linie, lucrătorii sanitari şi oamenii care au astăzi grijă de alţii. Şi sunt foarte recunoscătoare pentru voi, toţi”, a scris ea.

Lady Gaga a scris pe Twitter: „Mă rog pentru toţi de această Zi a Recunoştinţei care au avut un an foarte greu, care poate întâmpină dificultăţi să pună mâncare pe masă, familii aflate la distanţă sau familii ale căror oameni dragi se află în spital. Inima mea este alături de voi. Sunt recunoscătoare pentru oameni”.

Actriţa Jennifer Aniston a publicat imagini cu Lord Chesterfield, căţelul pe care l-a adoptat în urmă cu o lună. „Suntem recunoscători”, a scris actriţa.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au sărbătorit primul lor Thanksgiving în America. E foarte posibil ca alături de ei să se fi aflat şi Doria Ragland, mama lui Meghan Ducesa a avut o săptămână dificilă după ce a dezvăluit pentru New York Times că în vară a pierdut o sarcină, o experienţă prin care, din nefericire, trec foarte multe femei, care nu vorbesc despre asta.

Alex Rodriguez a postat fotografii cu logodnica lui, cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, şi copiii ei şi a scris: „Fiţi recunoscători pentru familie. Fiţi recunoscători pentru prieteni. Fiţi recunoscători pentru oamenii care fac diferenţa în viaţa voastră”.