Magic News

Melania Trump - Ultimul Crăciun la Casa Albă

Melania şi Donald Trump se pregătesc să sărbătorească ultimul Crăciun la Casa Albă după ce preşedintele republican a pierdut alegerile în faţa candidatului democrat Joe Biden.

Înainte de sărbători, Prima Doamnă a Americii şi-a schimbat look-ul, Melania alegând o nuanţă mai deschisă de blond. 

Ea a întâmpinat sosirea bradului la Casa Albă cu zâmbetul pe buze şi îmbrăcată într-un palton Balenciaga, accesorizat cu o pereche de cizme lungi, cu toc, și o pereche de mănuși din piele.

Ca şi în ceilalţi ani, Melania se va ocupa de decorarea Casei Albe, de alegerea ornamentelor şi a culorilor, însă va fi o alegere personală petru cei care vor să sărbătorească astfel, a declarat Stephanie Grisham, purtătoarea de cuvânt a Primei Doamne.

“Este o lungă tradiţie ca vizitatorii să vină pentru a admira decorul iconic”, a mai spus ea. Vizitatorii vor primi farfurii deja pregătite cu mâncare, iar băuturile vor fi acoperite. Toţi angajaţii vor purta măşti şi mănuşi. Chiar dacă Melania a zâmbit, se pare că această tradiţie nu este pe placul său.

Într-o convorbire telefonică cu fosta sa prietenă, Stephanie Winston Wolkoff, care a ajuns în atenția publicului, Prima Doamnă a declarat: „Muncesc pe brânci pentru Crăciun. Cui naiba îi pasă de Crăciun și de decorațiuni? Dar trebuie să o fac, nu? Corect?”.