Magic News

Angelina Jolie a trecut printr-o transformare radicală pentru noul său film

Angelina Jolie revine pe marile ecrane în filmul “Come Away”, iar actriţa este de nerecunoscut în acest rol în care joacă din nou un personaj de basm.

Filmul regizat de Brenda Chapman combină două poveşti clasice “Peter Pan” și “Alice în Țara Minunilor” şi urmează să aibă premiera pe 4 decembrie în Marea Britanie.

Este cel de-al doilea film realizat de Angelina Jolie în ultimii ani, după “Maleficent: Mistress of Evil”.

Angelina Jolie şi David Oyelowo joacă rolul lui Rose și Jack Littleton, părinții lui Alice (Keir Chansa) și a lui Peter (Jordan A. Nash). Cei mici încearcă să îşi ajute părinţii să treacă peste pierdeea fratelui mai mare şi peste problemele financiare. După o călătorie la Londra, la revenirea acasă, Alice se refugiază într-o gaură de iepure, iar Peter intră într-un tărâm magic.

Fetita o întâlneşte pe Regina de Inimă roşie, personaj interpretat tot de Angelina, care trece printr-o transformare radicală. Ea este blondă, are un păr voluminos, ten de porţelan şi poartă o rochie alba cu guler înalt.

Producţia a avut premiera mondială în luna ianuarie, la Festivalul de Film Sundance și a fost filmată în 2018, la Londra, Windsor și Los Angeles.