Magic News

Fostul Principe Nicolae şi Alina Binder au devenit părinţi

Fostul Principe Nicolae şi soţia lui, Alina Binder, au devenit părinţi pentru prima dată.

Nepotul Regelui Mihai a anunţat printr-o declaraţie oficială că este tatăl unei fetiţe, care a prmit numele Maria-Alexandra.

„Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020 la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase”, a scris fostul Principe Nicolae pe contul lui Facebook.

„Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, a adăugat acesta.

Nicolae Medforth-Mills şi Alina Binder s-au căsătorit religios pe 30 septembrie 2018, la Sinaia, după ce cununia civilă o făcuseră cu un an înainte, la Londra.

Pe 1 iunie, Nicole anunţa că el şi Alina vor deveni anul acesta părinţi: "Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai. Așa să ne ajute Dumnezeu”.

Pentru Nicole acesta este cel de-al doilea copil, el mai având o fetiţă în vârstă de 4 ani dintr-o relaţie anterioară, cu Nicoleta Cîrjan. Acesta fost motivul pentru care Regele Mihai i-a retras titlul de principe în 2015 şi l-a exclus din linia de succesiune la Coroana României. În 2019, Nicolae şi-a recunoscut fetiţa.