Magic News

Adevărul despre povestea de iubire dintre Sophia Loren şi Cary Grant. Actriţa italiană risipeşte misterul.

Actriţa italiană Sophia Loren a dezvăluit adevărul despre povestea ei cu actorul Cary Grant, alături de care a jucat în filmul “The Pride and the Passion" (1957).

În vârstă de 86 de ani, Sophia Loren a declarat că nu a fost niciodată cerută în căsătorie de Cary Grant, aşa cum s-a zvonit multă vreme la Hollywood.

"Cary Grant era un bărbat foarte atrăgător şi un actor minunat, dar nu m-a cerut niciodată în căsătorie", a spus Sophia Loren.

În momentul în care filmau împreună ea nu avea decât 21 de ani, în timp ce actorul american avea 52 de ani. Actriţa a explicat că în acea perioadă era mult prea tânără pentru a avea idei clare despre relaţii şi dragoste.

Carey Grant era pe atunci căsătorit cu cea de-a treia soţie şi i-a făcut avansuri insistente pentru ca ea să îi devină amantă, însă nu a cerut-o în căsătorie.

Sophia Loren avea să se căsătorească cu Carlo Ponti, îndrăgostit nebuneşte de ea şi cu 22 de ani în vârstă, dar a continuat să rămână prietenă cu Cary Grant, cei doi vorbind la telefon şi trimiţându-şi scrisori.

Sophia Loren, care se întoarce pe marile ecrane după 10 ani de pauză, într-un film regizat de fiul ei, a vorbit despre viaţa sa şi despre regrete:

"Este foarte greu să spun că nu am niciun fel de regrete. În viaţă am avut parte de multe experienţe, dar am încercat să trăiesc fără regrete", a spus Sophia Loren.
“Am reuşit să am o viaţă liniştită. Am tot ceea ce mi-aş fi putut dori: o familie minunată, cu copii şi nepoţi extraordinari. Singurul lucru pe care îl regret este că nu m-am căsătorit în rochie de mireasă. Era visul vieţii mele, pe care încă îl port în suflet", a spus ea.