Magic News

Soţia lui Sean Connery a vorbit despre viaţa alături de el şi despre ultimele momente

Sir Sean Connery a murit la vârsta de 90 de ani, iar dispariţia sa a provocat un val de emoţie, fanii şi colegii lui plângând moartea marelui actor.

Primul James Bond din istoria cinematografiei s-a stins în Bahamas înconjurat de familia sa. Alături de el s-a aflat în tot acest timp Micheline Roquebrune, sotia lui, cu care era căsătorit din 1975 şi care a povestit că actorul suferea de demenţă şi că starea lui se degradase în ultima perioadă.

“Cel puţin a murit în timpul somnului, foarte paşnic. Am fost alături de el tot timpul şi s-a stins pur şi simplu. Era ceea ce-şi dorise”, a spus Roquebrune. “Acest lucru a avut cu adevărat efecte negative asupra sa (demența, n.r.). Nici nu se mai putea exprima în ultima perioadă, asta nu era viaţă pentru el. Era un om nemaipomenit şi am avut o viaţă minunată împreună.”

 Micheline Roquebrune este o pictoriţă de origine francezo-marocană, în vârstă de 91 de ani, care a fost căsătorită cu Sean Connery timp de 45 de ani. Cei doi s-au cunoscut în 1970 la Marrakech, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. S-au căsătorit 5 ani mai târziu şi nu s-au mai despărţit decât o dată cu moartea actorului. "Va fi foarte greu fără el, ştiu. Dar nu putea ţine la nesfârşit, iar el a plecat paşnic.”

Cu acastă ocazie, ea a publicat şi o fotogarfie din 6 mai 2020, de la aniversarea căsătoriei lor.