Magic News

John Legend şi soţia lui şi-au făcut tatuaje similare în memoria fiului lor, Jack

John Legend (41 de ani) şi soţia lui, Chrissy Teigen (34 de ani), au trecut recent printr-o dramă după ce Chrissy, însărcinată cu al treilea copil, a pierdut sarcina.

Cuplul şi-a pierdut copilul, un băieţel pe care ar fi vrut să îl boteze Jack, în săptămâna a 20-a de sarcină. Cei doi şi-au tatuat acum numele lui pe încheietura mâinii pentru a-şi aminti mereu de el.

„Jack. Inima mea e cu tine, vă trimit toată dragostea”, a scris Daniel Winter, pe Instagram, publicând o fotografie cu tatuajul realizat pentru Teigen şi Legend. 

Chrissy Teigen a vorbit despre pierderea acestei sarcini şi a publicat mai multe fotografii alb-negru, extrem de impresionante, din spital.

„Suntem şocaţi şi îndureraţi aşa cum doar auzi că e posibil, e genul de durere pe care nu am mai simţit-o. Nu am putut opri sângerarea şi nici să îi oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda sacilor de transfuzii de sânge. Pur şi simplu nu a fost suficient”, a scris ea.

 „Nu hotărâm vreodată numele copiilor până în ultimul moment posibil de după naştere, înainte de a părăsi spitalul. Dintr-un anumit motiv, am început să îl numim pe acest micuţ din burta mea Jack. Aşa că el va fi Jack pentru noi. Jack s-a străduit mult să fie parte din familia noastră şi va fi mereu. Lui Jack al nostru: îmi pare atât de rău că primele câteva momente ale vieţii tale au fost marcate de atât de multe complicaţii, că nu am putut să îţi oferim casa de care aveai nevoie să supravieţuieşti. Te vom iubi mereu”, a mai spus Chrissy.

La scurt timp după această întâmplare, de pe scena alei Billboard, John Legend i-a dedicat soţiei lui melodia “Never Break”, un cântec despre un cuplu puternic care face faţă dificultăţilor vieţii.

Cuplul mai are doi copii, Luna şi Miles, concepuţi prin fertilizare in vitro, şi ale căror nume şi le-au tatuat, de asemenea, în trecut.