Magic News

Omagiul lui Pierce Brosnan pentru Sir Sean Connery - “Sir Sean Connery, aţi fost cel mai grozav James Bond al meu”

Actorul Pierce Brosnan, cel de-al 5-lea interpret al personajului James Bond a scris un mesaj emoţionant despre Sir Sean Connery, cel care a fost primul James Bond din istoria seriei.

În vârstă de 90 de ani, Sean Connery a murit în somn, actorul scoţian suferind de demenţă

„Sir Sean Connery, aţi fost cel mai grozav James Bond al meu, când eram copil şi ca bărbat care a devenit el însuşi James Bond. V-aţi pus o puternică amprentă de splendoare cinematografică ce va dăinui. Ne-aţi arătat calea nouă, celor care v-am urmat paşii emblematici. Fiecare bărbat la rându-i vă priveşte cu respect şi admiraţie pe măsură ce am avansat cu propriile interpretări ale rolului”, a scris actorul irlandez.

Iar Pierce Brosnan a continuat: „Aţi fost măreţ în toate privinţele, ca actor şi ca bărbat, şi veţi rămâne aşa până la sfârşitul timpului. Aţi fost iubit de lume şi vă va fi simţită lipsa”.

 

Sean

Connery a jucat în primele şapre filme din seria James Bond, în perioada 1962-1983. Pierce Brosnan a fost cel de-al 5-lea actor ales să interpreteze rolul celebrului spion, pe care l-a adus pe marile ecrane de patru ori, în perioada 1995-2002.

Seria James Bond se pregăteşte de lansarea celui de-al 25-lea film, amânat de câteva ori din cauza pandemiei. Cel mai probabil, filmul va putea fi văzut pe o reţea de streaming, după ce Netflix şi Apple şi-au anunţat interesul. Daniel Craig joacă pentru ultima dată acest rol, iar producătorii nu au anunţat pentru moment numele viitorului James Bond, după ce s-au vehiculat numele unor actori ca Tom Hardy şi Idris Elba.

Vezi si: