Magic News

Scarlett Johansson şi Colin Jost s-au căsătorit

Actriţa Scarlett Johansson şi scenaristul şi actorul Colin Jost s-au căsătorit weeend-ul trecut în cadrul unei ceremonii intime desfăşurată în Palisades, New York.

Anunţul căsătoriei lor a fost făcut într-un mod neobişnuit, de organizaţia caritabilă Meals on Wheels, care sprijină persoanele vârstnice şi care a primit ajutorul celor doi actori în timpul pandemiei.

Informaţia a fost confirmată de un reprezentant al actriţei, care şi-a început povestea de iubire cu Colin Jost în 2017, după ce a fost invitată în emisiunea “Saturday Night Live”, la care el lucrează.

Căsătoria celor doi a avut loc în prezenţa familiilor şi prietenilor cu respectarea normelor de siguranţă, iar în jurămintele de nuntă şi-au exprimat dorinţa de a ajuta persoanele în vârstă. Cei care vor să felicite tânărul cuplu pot face o donaţie către organizaţie.

În vârstă de 35 de ani, Scarlet Johansson este la cea de-a treia căsătorie după cele cu Ryan Reynolds, cu care a fost măritată între 2008 şi 2010 şi jurnalistul Romain Dauriac, cu care s-a căsătorit în 2014 şi împreună cu care are o fiică, Rose, născută în acelaşi an.  

Colin Jost are 37 de ani şi se află la prima căsătorie. Acesta a povestit că atunci când s-au întâlnit prima dată Scarlett i s-a părut frumoasă, inteligentă, dulce şi sofisticată într-un mod intimidant. “Avea o graţie şi un zâmbet pe care l-am mai văzut pe chipul nimănui”. Ea spune că l-a găsit “drăguţ” pe Colin.