Magic News

Julia Roberts, la 53 de ani. Cum s-a schimbat actriţa de-a lungul anilor

Pe 28 octombrie, Julia Roberts a împlinit 53 de ani, iar celebra Vivien din “Pretty Woman” a reuşit să îşi păstreze de-a lungul anilor zâmbetul molipsitor şi silueta longilină.

După ce s-a pregătit pentru o carieră în Jurnalism, Julia Roberts a făcut o schimbare şi a trecut în lumina reflectoarelor. În 1988 ea debuta în comedia “Mystic Pizza”, pentru ca la 21 de ani să se lupte pentru rolul din “Pretty Woman”. Studiourile şi-ar fi dorit-o pe Meg Ran, însă aceasta nu era liberă atunci, iar printre concurentele Juliei se mai aflau Diane Lane sau Michelle Pfeiffer. În 1991, Julia Roberts primea rolul şi era nominalizată la Oscar pentru prestaţia sa.

Pentru Julia au urmat multe ale roluri, iar părul său roşcat a devenit un simbol al Hollyood-ului până la mijlocul anilor 90.

Actriţa avea însă să îşi schimbe look-ul de mai multe ori, devenind blondă sau brunetă, tunzându-se scurt atunci când rolul i-o cerea. În 2000, ea primea Premiul Oscar pentru rolul din Erin Brockovich, confirmand că schimarea de carieră a fost cea mai bună alegere.