Magic News

Joaquin Phoenix va juca rolul lui Napoleon în pelicula „Kitbag”

Joaquin Phoenix va interpreta un nou rol memorabil în pelicula „Kitbag”, unde va intra în pielea celebrului împărat francez Napoleon Bonaparte.

Filmul va fi produs de Ridley Scott şi Kevin Walsh pentru Scott Free, iar filmările ar urma să înceapă anul următor, conform Deadline.

Proiectul este descris ca fiind „o perspectivă originală și personală a urcării rapide și nemiloase a lui Napoleon la rangul de împărat”, văzută si prin prisma relației sale captivante și volatile cu soția și singura lui iubire, Josephine.

De asemenea, din scenariul filmului nu vor lipsi nici bătăliile reprezentative ale lui Napoleon, intenţia producției fiind captarea ambiţiei şi minții strategice uimitoare ca lider militar şi vizionar în război ale împăratului.

Ridley Scott va regiza după scenariul lui David Scarpa, care i-a scris și filmul „All the money in the world”, din 2017. Regizorul tocmai a încheiat producţia „The Last Duel”, cu Ben Affleck, Matt Damon, Adam Driver şi Jodie Comer în distribuţie, început în februarie și întârziat de pandemie.
 
Citeste continuarea AICI