Magic News

Mesajul Lisei Marie Presley în ziua în care fiul ei ar fi împlinit 28 de ani

Lisa Marie Presle, fiica lui Elvis Presley, i-a adus un omagiu fiului ei, Benjamin, care ar fi împlinit 28 de ani. Tânărul s-a sinucis în această vară lăsându-şi îndurerată întreaga familie.

Pe 21 octombrie, nepotul lui Elvis ar trebuit să îşi sărbătorească ziua de naştere, iar mama lui a avut puterea să scrie un mesaj emoţionant, alături de o fotorafie în care apare cu fiul ei la o aniversare din trecut.

"Frumosul meu inger, m-am inchinat locurilor pe unde ai umblat pe acest pamant si acum in Rai. Inima si sufletul meu au plecat cu tine. Nu voi mai fi niciodata la fel. Te rog astepta-ma si tine-ma de mana in timp ce eu voi ramane sa-ti protejez si sa-ti cresc surorile. Stiu ca ti-ai dori asta. La multi ani, dragul meu baiat, ai fost mult prea bun pentru lumea asta", sunt cuvintele unei mame îndurerate.

Benjamin a murit pe 12 iulie 2020 după ce s-a sinucis cu o armă de foc. “Are inima frântă, este de neconsolat şi mai mult decât devastată, dar încearcă să fie puternică pentru gemenele în varstă de 11 ani şi fiica ei mai mare, Riley. L-a adorat pe băiat. Era iubirea vieţii ei", declara managerul Lisei Marie. Aceasta mai are trei fete, pe Riley Keough şi gemenele Finley Aaron Love Lockwood şi Harper Vivienne Ann Lockwood.