Magic News

Celebrităţi care au devenit părinţi în 2020

2020 a fost un an complicat din cauza pandemiei de coronavirus care a modificat planurile tuturor şi a provocat multă teamă. Au existat însă şi momente fericite, precum naşterea unui copil, iar multe dintre celebrităţi şi-au strâns în braţe primul copil sau şi-au mărit anul acesta familiile.

La începutul anului, Cameron Diaz, în vârstă de 47 de ani, anunţa naşterea primului ei copil, o fetiţă “La mulţi ani din partea familiei Madden! Suntem atât de fericiţi, binecuvântaţi şi recunoscători să începem această nouă decadă cu anunţul naşterii fiicei noastre, Raddix Madden", a scris actriţa pe Instagram. "Ne-a cucerit imediat inimile şi ne-a completat familia", a adăugat Diaz. Retrasă din lumea cinematografiei, actriţa este căsătorită din 2015 cu muzicianul Benji Madden din trupa Good Charlotte.

Actorii Rooney Mara şi Joaquin Phoenix au devenit părinţi pentru prima dată după ce au încercat sa păstreze cât mai mult secretul asupra acestei sarcini. Despre sarcina lui Rooney s-a aflat abia în luna mai, când actriţa era deja însărcinată în 6 luni, însă cei doi actori nu au confirmat vestea. Bebeluşul a primit numele River, un omagiu adus fratelui lui Joaquin, River, mort la 23 de ani, în 1993, din cauza unei supradoze.

Ed Sheeran a anunţat pe Instagram că este tatăl unei fetiţe, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran, şi a publicat o fotografie adorabilă cu o pereche de şosete.

,,Am un mesaj scurt despre noutăţile din viaţa mea personală pe care vreau să vi le spun şi vouă. Săptămâna trecută cu ajutorul unei echipe minunate de medici, Cherry a născut-o pe frumoasa şi sănătoasa noastră fetiţă, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem total îndrăgostiţi de ea. Atât mama cât şi copilul se simt foarte bine şi suntem în al nouălea cer. Sperăm să ne respectaţi intimitatea în această perioadă. Cu mult drag, ne vedem când va veni timpul să mă reîntorc pe scenă.”

Katy Perry şi Orlando Bloom sunt extrem de fericiţi după ce artista a adus pe lume primul lor copil, o fetiţă. Cuplul a dat vestea pe conturile de Twitter şi Instagram ale UNICEF unde a dezvăluit şi numele micuţei, Daisy Dove Bloom. “Înotăm în dragoste şi mirare de când fetiţa noastră s-a născut sănătoasă’, au scris fericiţii părinţi, ambasadori ai UNICEF. Katy Perry îşi ţine în braţe primul său copil după o perioadă extrem de dificilă în care problemele din cuplu au dus-o în pragul depresiei.

Jessica Biel a născut în secret un băieţel, cel de-al doilea copil al ei si al lui Justin Timberlake. Pe perioada pandemiei, Justin, Jessica şi fiul lor, Silas, în vârstă de 5 ani, s-au retras la ferma lor din Montana. Anul trecut, artistul a fost în centrul unui scandal după ce a fost fotografiat în ipostaze tandre cu Alisha Wainwright, colega lui de platou. Justin şi-a cerut scuze, iar el şi Jessica au depăşit acest moment delicat.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova şi-au mărit şi ei familia în 2020, cei doi devenind părinţii unei fetiţe. „My Sunshine 30.01. 2020”, a fost mesajul lui Enrique Iglesias, care a publicat o fotografie în care îşi ţine în braţe fetiţa nou-născută. An şi Enrique mai au o pereche de gemeni, fetiţă şi băiat.

La 47 de ani, Jude Law a devenit tată pentru a 6-a oară. Actorul a confirmat venirea pe lume a celui de-al şaselea copil în emisiunea The Tonight Show a lui Jimmy Fallon. El a povestit că în ultima perioadă s-a ocupat cu grădinăritul, după care a adăugat: „Oh, și în plus, am făcut un copil. Cam asta am făcut”.

Şi Alec Badwin este tată pentru a 6-a oară, soţia lui Hilaria, aducând pe lume cel de-al 5-lea copil al cuplului. Actorul mai are o fiică, Ireland, de 24 de ani, din căsătoria cu Kim Basinger. Alec Baldwin este din nou tată de băiat, el şi Hilaria fiind deja părinţii lui Carmen, în vârstă de 7 ani, Rafa, în vârstă de 5 ani, Leo, în vârstă de 3 ani, şi Romeo, în vârstă de 2 ani.

De asemenea, printre cei care au devenit părinti anul acesta se află şi Michelle Williams şi Thomas Kail, modelul Gigi Hadid şi artistul Zayn Malik, actriţa Lea Michele, Sophie Turner şi Joe Jonas, Ciara şi Russell Wilson, aflaţi la al doilea copil împreună şi al 3-lea pentru artistă.