Magic News

Virgil Ianţu a fost diagnosticat cu Covid-19. Mesajul prezentatorului

Virgil Ianţu, prezentatorul emisiunii “Câştigă România” a fost diagnosticat cu Covid19. Anunţul a fost făcut chiar de el, care a postat o fotografie alături de echipa de medici care a avut grijă de el.

Deşi a fost extrem de atent cu protecţia şi cu normele de igienă, Virgil Ianţu a luat coronavirus, iar această experienţa îl face să îi aprecieze şi mai mult pe medicii care se află în linia 1 în lupta cu acest virus.

„Această poză e făcută astăzi și poate vă surprinde. Da, deși am fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, am contactat Covid. Din fericire am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulțumesc celor de la Spitalul Monza și acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toți. A fost o experiență care m-a făcut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând masca și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”, a scris Virgil Ianțu pe Facebook.

Prezentatorul a revenit cu o altă fotografie şi a scris că se simte bine: ...semn ca sunt bine. Va multumesc mult pentru ganduri si urari! #goodtime #love

Câştigă România!” – emisiunea concurs de cultură generală, difuzată de Televiziunea Română, este înregistrată integral şi poate fi urmărită pe TVR de luni până joi de la ora 20.00.