Magic News

Shannen Doherty, bolnavă de cancer, într-un interviu emoţionant - “Lucrurile mici sunt minunate pentru mine”

Bolnavă de cancer în stadiul IV, Shannen Doherty a acordat un interviu emoţionant şi a făcut un pictorial extrem de frumos pentru ediţia de octombrie a revistei Elle USA.

Cunoscută pentru rolul din serialul Beverly Hills 90210, actriţa în vâstă de 48 de ani se luptă din 2015 cu cancerul, ea urmând şedinţe de chimioterapie, radioterapie şi ţinându-şi la curent fanii cu ceea ce i se întâmplă.

Boala a recidivat la începutul anului, iar izbucnirea pandemiei a reprezentat un pericol în plus.  

„Pentru mine, cu un cancer în stadiul IV, lupta este deja suficient de grea. Pentru una dintre cele mai apropiate prietene ale mele, de peste 28 de ani, care a decis să abandoneze lupta împotriva cancerului metastatic, iar acum se află în spital, pentru ultima dată, așteptând să moară singură. Pentru fiecare doctor și pentru personalul medical. Pentru fiecare persoană care lucrează în magazine alimentare, făcând ceea ce poate pentru a ajuta. Pentru fiecare persoană forțată să se afle în prima linie. Fac acest lucru pentru noi. Te rog, stai acasă!”

Ea a mărturisit că îi sunt dragi toate micile momente pe care mulţi nu le percep sau nu le apreciază. “Lucrurile mici sunt minunate pentru mine. Avem resurse infinite în noi şi trebuie să apelăm la ele pentru a avea puterea să facem faţă provocărilor şi să vedem tot ce este frumos.”

Shannen a continuat să fie activă, ea lucrând şi la un remake al serialului care a făcut-o cunoscută. Actriţa a mărturisit că ar vrea să scrie scrisori şi să facă niste videoclipuri pentru cei dragi, pe care aceştia le vor deschide sau vedea după moartea ei.

„Nu am stat să scriu scrisori de adio. E ceva ce ar trebui să fac. Sunt lucruri pe care ar trebui să le spun mamei mele. Vreau ca soțul meu să știe cât a însemnat pentru mine.”