Magic News

Smiley şi Gina Pistol - Primele declaraţii despre faptul că vor fi părinţi

Smiley (37 de ani) şi Gina Pistol (38 de ani) au confirmat că vor fi părinţi, cei doi vorbind în premieră despre relaţia lor care a început în urmă cu 3 ani.

Într-un video publicat pe canalul de Youtube al artistului, Smiley şi Gina povestesc cum a început totul, ce apreciază unul la altul şi au dezvăluit şi sexul bebeluşului: vor avea o fetiţă.

„Îmi place că mă faci să râd, că mă distrez cu tine şi că eşti un prieten foarte bun, dar şi că eşti foarte empatică“, i-a spus Smiley, care a reuşit să-şi emoţioneze până la lacrimi iubita.   „Eu te ştiu de când erai la Simplu. Şi ce-mi plăcea mie înainte să te cunosc era că eşti băiat bun, aşa mi se părea. Erai exact genul de băiat pe care să-l duci acasă ca să-l cunoască mama ta. Acum îmi place acelaşi lucru, că eşti un om bun, dar şi că mă echilibrezi, că-mi eşti un prieten foarte bun“, a spus Gina. 

Cei doi au vorbit şi despre momentul în care au aflat că vor fi părinţi, ei preferând să nu dezvăluie imediat acest lucru pentru a fi siguri că sarcina evoluează cum trebuie.

Vestea asta minunată a fost o mare supriză pentru amândoi, una cum nu se poate mai frumoasă şi am preferat să păstrăm vestea asta pentru noi până în momentul în care am fost sigur că totul este în regulă. După cum ştim cu toţii, primul trimestru este cel mai greu şi pot apărea probleme, cumva noi am păstrat secretul între noi doi, nu au ştiut nici prietenii, nici familia, nu ştiu cum a reuşit să apară în presă. A fost o surpriză neplăcută pentru noi, pentru că noi ne doream foarte tare să le dăm vestea apropiaţilor noştri după ce eram siguri că totul va fi bine“, a povestit Smiley.

Medicii i-au dat puţine şanse Ginei să rămână însărcinată pe cale naturală, astfel încât vestea a fost o mare surpriză pentru ea.

“Eu mă bucur că trăiesc tot ce trăiesc acum, indiferent de preţ şi vreau să copilăresc alături de copilul meu, vreau să fiu o mamă cool (...). Chiar a fost o surpriză pentru mine când am rămas însărcinată. Nu-mi venea să cred, îmi era frică să mă bucur. Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. Mie doctorii nu mi-au dat prea multe şanse, de aceea a fost o surpriză, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Dar Dumnezeu a avut alt plan pentru noi, de aceea am ţinut secret atâtea luni. Analizele mele nu arătau prea bine, doctorii îmi spuneau că există puţine şanse să rămân însărcinată natural.  Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi am început să râdem, nu ne venea să credem (...)“, a mărturisit Gina.

 „În momentul acesta încep să-mi construiesc şi eu un ACASĂ al meu şi cred că n-am piese pentru ce trăiesc şi urmează să trăiesc. Aştept să trăiesc toată această experienţă ca să scriu o piesă despre asta, deocamdată sunt la început“, a adăugat Smiley. 

Într-un mesaj publicat pe Instagram, Gina a dezvăluit că 2 oameni care se iubesc vor fi în curând 3:

„Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până cand nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine. În sfârsit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţa pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit până acum. Mulţumim!”