Magic News

Fiica lui Virgil Ianţu, model pentru o colecţie. Ce frumoasă este Jasmina!

Jasmina, fiica lui Virgil Ianţu, are 15 ani, şi s-a transformat într-o adolescentă extrem de frumoasă şi fotogenică.

Ea este vedeta noii colecţii de hanorace lansată de Andreea Raicu, care a povestit pe blog-ul său cum a ajuns să lucreze cu Jasmina.

Andrea şi Virgil Ianţu se ştiu de mult şi îi leagă o prietenie foarte frumoasă, iar Andreea a mărturisit că întotdeauna i-a plăcut de Jasmina. “si nu doar pentru ca este fata unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. E o fata extrem de frumoasa si extrem de naturala, iar pe langa asta este si extraordinar de bine crescuta, lucru care nu ma mira, avand in vedere ca il mosteneste pe Virgil, care are niste principii de viata si valori foarte bine definite.”

Andreea şi-a dorit să o ajute pe Jasmina, aflată la prima ei şedinţa foto, şi a avut surpriza să descopere nu doar o fată foarte frumoasă, dar şi foarte punctuală şi profesionistă:

“Este extrem de fotogenica si naturala – lucru care se poate vedea cu ochiul liber – dar si dezinvolta si relaxata in fata camerei. Recunosc ca m-a surprins in cel mai placut mod, pentru ca s-a comportat exemplar si profesionist – ai fi zis ca face asta dintotdeauna!”, a declarat Andreea Raicu.

“Un alt lucru pe care l-a mostenit de la tatal ei: punctualitatea! Mi-aduc aminte ca mergeam la evenimente cu Virgil si noi doi eram intotdeauna primii: organizatorii inca mai aranjau lucrurile si noi eram deja acolo, pregatiti si punctuali.”, a continuat vedeta.

Fotografiile au fost realizate de Alex Gâlmeanu, iar Jasmina arată perfect în prima ei şedinţă foto!