Magic News

Un nou look pentru Shiloh, fata Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt. Cum arată acum adolescenta!

Angelina Jolie a fost surprinsă la cumpărături în West Hollywood împreună cu cele 3 fiice ale ei, Shiloh, Zahara şi Vivienne.

Iar cea care a atras cel mai mult atenţia a fost Shiloh, adolescenta de 14 ani apărând complet schimbată. Ea a afişat un look nou şi o altă coafură decât cea cu care ne obişnuise în ultima vreme. Shiloh şi-a lăsat părul lung şi a apărut îmbrăcată în fustă, o piesă vestimentară pe care nu a mai purtat-o de când era mică.

De-a lungul anilor, Shiloh a afişat un look foarte masculin, cu o tunsoare scurtă şi haine de inspiraţie masculine, exact ca fraţii ei. Iar specualaţiile privind identitatea de gen s-au înmulţit, mai ales că fetiţa dorea să i se spună John.  

Angelina a fost tot timpul mândră de fiica ei, căreia îi plac filmele, muzica indie, poveştile SF. Actriţa a încurajat-o să fie un spirit liber, iar fetiţa seamănă foarte mult cu mama ei în tinereţe.

“Toata lumea poate purta o rochie sau machiaj. Spiritul vostru este ceea ce vă face diferite. Înţelegeţi cine sunteţi, ce gândiţi şi pentru ce anume vreţi să luptaţi. Şi luptaţi pentru ca şi alţii să aibă această libertate”, a spus Angelina într-un interviu.