Magic News

Prinţul Harry împlineşte 36 de ani. Cum va sărbători

Prinţul Harry împlineşte pe 15 septembrie 36 de ani şi va avea parte de o aniversare specială.

Este pentru prima dată când Harry nu va sărbători în Marea Britanie alături de familia regală, ci în America, unde îi va avea alături pe Meghan şi Archie.

Se anunţă o zi liniştită, în care Harry se va bucura de cei dragi, iar singurul invitat ar putea fi Doria Ragland, mama lui Meghan, care locuieşte în apropiere şi de care sunt foarte apropiaţi.

Familia regală britanică îi va putea transmite felicitările pe reţelele sociale sau va intra în direct cu Harry pe una dintre platformele folosite în ultima vreme.

Prinţul Harry a avut un an foarte dificil după ce s-a îndepărtat de familia regală şi de îndatoririle care îi reveneau. El şi Meghan s-au mutat iniţial în Canada, iar de curând şi-au cumpărat o proprietate în Santa Barbara.

Cuplul a semnat un contract cu Netflix pentru a produce conţinut pentru platformă, documentare despre natură, femei, programe pentru familii şi copii. Este vorba despre “conţinut informativ, dar şi un vector de speranţă”. Suma pentru care au semnat nu a fost dezvăluită, dar se pare că este vorba de 150 de milioane de dolari.