Magic News

Horia Brenciu, Andra, Andreea Marin, la şcoală, alături de cei mici. Mesaje şi fotografii emoţionante

A început şcoala, iar copiii s-au întors în bănci sau au păşit pentru prima dată pragul unei clase.

Cu flori sau nu, dar obligatoriu cu mască, cei mici s-au bucurat să îşi revadă colegii şi învăţătoarea. Au fost multe emoţii şi pentru părinţi, iar unii dintre cei mai cunoscuţi ne-au dezvăluit fotografii cu cei mici şi au scris câteva rânduri la început de an şcolar.  

Horia Brenciu, Andra, Dana Rogoz, Emma Zeicescu sunt doar câteva dintre vedetele care şi-au dus astăzi copiii la şcoală. Scoala e diferită de cum o ştiam, dar emoţiilor celor mari şi celor mici au rămas la fel.

Andra - "Emoții după cea mai lungă și neobișnuită vacanță! Începem grădinița și școala!!! Sa fie un an frumos și fără peripeții!"

Dana Rogoz - "Azi, prima zi de scoala din viata lui. Ce zi! Ce momente unice! Scoala sa a luat hotararea sa organizeze doua zile de acomodare pentru clasele pregatitoare, inainte de deschiderea oficiala de luni, asa ca azi, incarcati cu ghiozdan, rechizite, flori, masti si multe emotii, am pasit cu entuziasm intr-o noua etapa a vietii. Ma uitam la el si stiam ca sunt anumite detalii ale zilei pe care le va tine minte multi ani de acum inainte.
Vlad, dragostea mea, baietelul meu minunat, esti pregatit! Tatal tau si cu mine te iubim enorm si suntem extrem de mandri de tine. Nu ai idee ce bucurie ai adus in vietile noastre si cum reusesti sa ne surprinzi zilnic cu felul tau unic de a privi lumea. Speram sa iti placa scoala tot timpul la fel de mult cum ti-a placut in prima zi, sa fii curios, creativ si curajos, sa crezi in tine si in visurile tale. Si sa fii convins ca noi vom fi mereu alaturi de tine, cu dragoste infinita."

Horia Brenciu - "Nu știu cui îi este mai greu sa se desprindă, mamei sau fiului...  Baftă tuturor în cea mai dificilă toamnă a primei zile de școală."

Andreea Marin - "La drum, e prima zi de scoala... la școală, nu acasă! Ce emoții..."

Emma Zeicescu - "Prima zi de scoala!Lacrimi, emotii si fericire!"

Simona Patruleasa - "Clasa-3-a. Bafta tuturor scolarilor!" 

Anca Sînă Serea - "Astazi incepe in mod oficial anul scolar si se redeschid majoritatea scolilor. Insa nu in formatul cu care eram obisnuiti, care includea serbare de deschidere in curtea scolii si copii dornici sa se imbratiseze dupa o lunga vacanta, ci cu prezenta online pentru multi copii si distantare sociala, care presupune purtarea mastilor si banci prevazut de plexiglas pentru a limita riscul de contaminare cu coronaviurs. Pe langa aceste aspecte cu care se confrunta intreaga placenta, pentru familia noastra emotiile sunt si mai mari, dat fiind faptul ca Moise va fi prima oara la gradinita, Ava in clasa 0, Sarah in clasa a saptea, iar David in ultimul an de liceu. Cred ca nu ma insel cand spun ca va fi un an plin de provocari pentru toti si in care pornim la drum cu inima stransa, cu teama. Nu stim ce ne asteapta, insa nu putem spera decat sa fie cat mai bine, sa iesim cu totii in primul rand sanatosi dupa aceasta experienta. Va dorim un an scolar cu sanatate si reusite! Si, daca se poate, presarat cu cat mai multe zambet."