Magic News

Festivalul de film de la Veneţia 2020: Cele mai frumoase 20 de apariţii ale acestei ediţii

Fesivalul de film de la Veneţia se va închide în acest weekend, juriul urmând să anunţe marii câştigători ai acestei ediţii speciale, iar starurile să evolueze încă o dată pe covorul roşu.

Veneţia a fost primul mare festival de film care s-a desfăşurat anul acesta în Europa după izbucnirea pandemiei, iar regizori ca Pedro Almodovar Kiyoshi Kurosawa, Gia Coppola, sau Orson Welles şi-au prezentat cele mai recente producţii, în timp ce starurile au sosit la conferinţele de presă cu gondolele şi au strălucit în fiecare seară pe covorul roşu.

Actriţa australiana Cate Blanchett, preşedintele juriului, ne-a cucerit cu ţinutele sale elegante, ea purtând creaţii Armani, Alexander McQueen sau Esteban Cortazar, o ţinută pe care a mai avut-o în 2015 la London Film Festival.

Tilda Swinton a fost una dintre cele mai stylish actriţe, ea accesorizându-şi ţinutele spectaculoase cu măşti veneţiene. De altfel, măştile şi distanţarea socială au fost leit-motivele acestei ediţii, făra a ştirbi din glamour-ul festivalului.

Iată unele dintre cele mai frumoase ţinute purtate de celebrităţi la Veneţia în 2020!

Foto: Gettyimages.com