Magic News

David şi Victoria Beckham, dar şi angajaţii lor ar fi avut Covid-19

David şi Victoria Beckham au fost diagnosticaţi cu Covid-19 în luna martie, la începutul pandemiei.

Informaţia a apărut abia acum în presă, fiind dezvăluită de Page Six, care scrie că Victoria şi David s-ar fi infectat la Los Angeles. Cei doi au asistat la un meci de fotbal şi au avut mai multe evenimente, unde au strâns mâini, şi-au îmbrăţişat fanii. După aceea s-au întors la Londra pentru a-l sărbători pe Brooklyn, care a împlinit 21 de ani pe 4 martie. Cei doi au organizat o super petrecere, la care au fost prezente mai multe persoane.

Cuplul a revenit în America, de data aceasta la Miami, iar când s-au întors David a început să se simtă rău, în timp ce Victoria a făcut febră şi a avut dureri de gât. De asemenea, angajaţii lor, șoferi, bodyguarzi și asistenți s-au îmbolnăvit şi ei, doi dintre ei fiind în stare gravă.

Victoria s-a panicat şi întreaga familie s-a izolat, ei încercând să minimizeze riscurile de a-i îmbolnăvi şi pe alţii. “A fost îngrijorată că ar putea fi persoane super virale și a făcut tot ce a putut pentru a reduce la minimum orice risc care ar fi putut să apară. Era complet panicată. Au fost câteva săptămâni grele”, a declarat o sursă. David şi Victoria s-au asigurat că angajaţii lor au tot ce le trebuie pentru a se vindeca.

Nu se ştie dacă şi cei 4 copii ai cuplului, Brooklyn, Romeo, Cruz şi Harper au fost bolnavi. Familia a stat pe perioada pandemiei la reşedinţa lor din Cotswolds, îndemându-ipe fani în repetate rânduri să rămână în case şi să respecte distanţarea socială.

Cei doi s-au alăturat inițiativei Clap for Carers, iar Victoria a donat 25% din vânzări către băncile de alimente pentru a veni în sprijinul celor afectați de pandemie.