Thrive

Marius Manole - Despre “Welcom as in aor hom”, serialul "Vlad" şi teatrul în vremea pandemiei

Marius Manole a fost invitat în această dimineaţă în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

Actorul apare în noul sezon al serialului “Vlad” şi spune  că nici el nu se aştepta, “e o surpriză uriaşă şi pentru mine şi pentru public”. Marius joacă rolul unui procuror, un justiţiar, ceea ce încearcă să facă şi în viaţa reală, el fiind născut în zodia Balanţă, o zodie justiţiară. Marius a povestit cum au decurs filmările în noile condiţii şi cât de important a fost ca fiecare să se protejeze. De asemnea, a vorbit despre echipă, despre colegii lui, cu care s-a bucurat să joace.

În Magic Morning, am vorbit şi despre “Welcom as in aor hom”, show-ul pornit de Marius pe Youtube în perioada pandemiei alături de Ilona Brezoianu, care a ajuns la ediţia 80, în care a fost invitat Adi Nartea.

1500 de oameni primeau în casele lor diverşi invitaţi, iar după 80 de ediţii urmează un spectacol la Arena Tei sâmbătă, 5 septembrie. “Nu ştim cum va fi, nu ştim despre ce va fi”, a spus actorul. “Acesta e şi pariul, mizăm pe faptul ca lumea ne iubeşte, avem invitaţi care au fost în emisiune. Construim împreună spectacolul.”

Pe 19 septembrie va avea loc un spectacol Ave Maria organizat de corul Madrigal, iar Marius Manole spune Psalmii lui Arghezi şi Psalmii din Biblie. Actorul a mărturisit ca i-ar fi plăcut sa cânte. “Cine are acest dar este un norocos”.

Marius Manole a vorbit despre noile condiţii în care se face teatru şi spune că e greu să joci comedie şi să vezi oamenii care râd în spatele unor măşti. “Am învăţat să ne bucurăm de lucrurile mici… La teatru să trăim într-o aparentă normalitate ne bucură… Cred că ne-a unit într-un fel povestea cu pandemia, ne-a făcut să conştientizăm că avem nevoie unii de alţii”, a declarat el.

Marius a stat izolat cât de mult a putut, iar vara aceasta a fost la mare. El a încercat să trăiască normal şi a dezvăluit că are cazuri de coronavirus în familie. “La Iaşi, jumătate din familie e în spital cu coronavirus. Mătuşa mea, soţul ei sunt în spital. Sunt bine, le-a fost foarte rău. Mi-e frică pentru părinţii mei. Pentru mine nu mi-a fost frică”.

Actorul crede că o să avem o toamnă foarte agitată şi spune că trebuie să avem răbdare şi încredere. El i-a îndemnat pe oameni să voteze.