Magic News

Katy Perry a pozat în lenjerie la o săptămână după ce a devenit mamă

Katy Perry a devenit săptămâna trecută mamă pentru prima dată, artista aducând pe lume primul său copil, o fetiţă pe nume Daisy Dove.

Atât ea, cât şi partenerul său, actorul Orlando Bloom, s-au declarat extrem de fericiţi de venirea pe lume a micuţei.

La câteva zile după ce a născut, Katy şi-a surprins fanii, publicând o fotografie în lenjerie intimă, o imagine menită să le încurajeze pe toate mamele ale căror corpuri au suferit modificări.

Era seara în care la New York se desfăşura Gala Video Music Awards, şi în mod normal Katy ar fi strălucit pe covorul roşu. Acum nu a avut nicio problemă săpozeze în lenjerie şi să îşi arate corpul după sarcină, un act de curaj extrem de apreciat de fanii ei.

Cântăreața a etichetat cele două brand-uri de lenjerie pe care le purta (@Medela, @Frida Mom) şi a glumit când a venit vorba de machiaj şi păr, acestea fiind rezultatul oboselii (@exhaustion).

Katy Perry şi Orlando Bloom au anunţat că au devenit părinţi prin intermediul UNICEF, ei deschizând un cont pentru donaţii către copiii născuți în timpul pandemiei de coronavirus.

„Suntem plini de dragoste și entuziasm odată cu venirea pe lume în siguranță și sănătoasă a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și că nu toată lumea poate avea o experiență la fel de liniștită precum a noastră. Peste tot în lume, comunităţile suferă de o lipsă a personalului medical şi la fiecare 11 secunde o femeie însărcinată sau un nou-născut moare. De la începutul pandemiei, mulţi dintre nou-născuţi sunt în pericol din cauza lipsei accesului la apă, săpun, vaccinuri şi medicamente care previn maladiile”. Iar cei doi au încheiat: “în calitate de părinti ai unui nou-născut, toate astea ne frâng sufletul şi mai mult decât oricând suntem alături de părinţii în dificultate”.