Thrive

George Vintilă - “Mă simt tot timpul mai tânăr decât sunt”

George Vintilă a fost invitat în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu, unde a vorbit despre pasiunea lui pentru maşini.

El poate fi urmărit şi în episodul de astăzi al show-ului “Adevăr sau… întâmplare”, în cadrul căruia demolează câteva mituri urbane legate de condus.

George Vintilă a povestit că tatăl lui era pasionat de maşini, de motorsport, însă fiind profesor de geografie şi biolgie nu a reuşit să îşi alimenteze această pasiune. George a reuşit însă şi prin anii 2000 a făcut primele cursuri şi a început o carieră în motorsport. A fost copilot, au urmat primele raliuri, competiţiile oficiale.

În Bucureşti preferă să meargă cu trotineta electrică, role, bicicletă şi ia maşina doar dacă nu are altă variantă.

George Vintilă crede că reflexele, instinctele sunt diferite la bărbaţi şi la femei când vine vorba de condus. “În general sunteţi mai precaute decât noi” i-a spus el Lianei.

Pe Thrive Global România există un articol despre mersul pe bicicletă. 45% dintre oamenii care merg pe bicicletă au mai puţine probleme de sănătate şi ar trebui să mergem 6 km pe zi, iar George Vintilă a povestit că face sport tot timpul.

“Pe mine sportul mă ajută enorm. E sezonier. Dacă e cald, cu plăcile de apă, rolele, bicicleta, trotineta electrică. Dacă e frig, mergem la schi. Am fost monitor de schi, am făcut schi de performanţă şi nu prea îmi place să stau. Mă simt tot timpul mai tânăr decât sunt.”, a declarat George Vintilă în Magic Morning.

Prezentatorul spune ca treuie să ne înarmăm cu multă răbdare în trafic pentru că numărul de maşini a crescut. El ne îndeamnă să avem nişte activităţi care nu ne distrag atenţia de la volan, de exemplu să asculţi radioul preferat sau să ai un playlist.