Magic News

Katy Perry şi Orlando Bloom au devenit părinţii unei fetiţe

Katy Perry şi Orlando Bloom sunt extrem de fericiţi după ce artista a adus pe lume primul lor copil, o fetiţă.

Cuplul a dat vestea pe conturile de Twitter şi Instagram ale UNICEF unde a dezvăluit şi numele micuţei; Daisy Dove Bloom. “Înotăm în dragoste şi mirare de când fetiţa noastră s-a născut sănătoasă’, au scris fericiţii părinţi, ambasadori ai UNICEF.

Ei au profitat de ocazie pentru a lansa un mesaj puternic: “Însă ştim că noi am fost norocoşi şi că nu toată lumea poate să trăiască o naştere aşa calmă ca a noastră. Peste tot în lume, comunităţile suferă de o lipsă a personalului medical şi la fiecare 11 secunde o femeie însărcinată sau un nou-născut mor. De la începutul pandemiei, mulţi dintre nou-născuţi sunt în pericol din cauza lipsei accesului la apă, săpun, vaccinuri şi medicamente care previn maladiile”. Iar cei doi au încheiat: “în calitate de părinti ai unui nou-născut, toate astea ne frâng sufletul şi mai mult decât oricând suntem alături de părinţii în dificultate”.

Iar Katy Perry şi Orlando Bloom i-au invitat pe oameni să doneze pentru clauza pe care o susţin.

În timp ce Orlando mai are un fiu de 9 ani din căsătoria cu modelul Miranda Kerr, Katy Perry îşi ţine în brate primul său copil. Fetiţa urmează să aibă o naşă celebră, aceasta fiind se pare Jennifer Aniston.

Cuplul s-a logodit în luna februarie 2019 după o relaţie de câţiva ani cu suişuri şi coorâşuri. Artista a mărturisit că după despărţirea de Orlando din 2017 a traversat o perioadă de depresie, ea gândindu-se chiar la sinucidere.