Thrive

Cristian Lupşa la Magic Morning - Despre DoR, poveşti şi ascultare

Cristian Lupşa, jurnalist şi editor DoR, a fost invitat în această dimineaţă în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

El este şi invitatul de astăzi al emisiunii “Spune pe bune” de pe Magic TV, unde vorbeşte despre poveşti. Au trecut 6 luni de la apariţia primului caz de coronavirus, iar Liana Stanciu l-a întrebat pe Cristian Lupşa dacă am învăţat să fim mai empatici, mai ascultători în această perioadă.

Jurnalistul a vorbit despre articolul publicat astăzi de DoR, un interviu cu o rezidentă care lucrează cu bolnavii infectaţi, iar ea, la rândul ei, a avut virusul. Aceasta a declarat că pentru ea a fost o lecţie de învăţare, că poate să înţeleagă mai bine grijile şi fricile celor care ajung în spital. “Îmi place să fiu optimist. Cred că pentru unii dintre noi, perioada aceasta a fost una în care am învăţat să fim mai atenţi, să ascultăm mai bine”, a declarat Cristian Lupşa.

Jurnalistul a povestit despre DoR, revistă care există din 2009 şi în care apar poveşti ale oamenilor obişnuiţi sau ale realităţilor din România, ziariştii încercând însă să intre într-o zonă de intimitate, pentru a afla ce este în casa şi sufletul oamenilor.

În Magic Morning s-a vorbit şi despre meseria de jurnalist de astăzi, dar şi despre importanţa de a-i asculta pe cei din jurul nostru.

Urmăreşte interviul integral aici>> 

 

 

Foto: Alex Galmeanu