Magic News

Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus. Mesajul actorului

Antonio Banderas, diagnosticat cu Covid-19, a anunţat pe Instagram că s-a vindecat, el publicând şi o fotografie sugestivă în acest sens.

"După 21 de zile de izolare disciplinata, pot să spun că am învins infecţia cu Covid-19. Sunt vindecat. Gândurile mele se îndreaptă către cei care nu au fost la fel de norocoşi ca mine. Curaj pentru toţi cei care se află la jumătatea luptei", a scris actorul spaniol.

Pe 10 august, chiar în ziua în care împlinea 60 de ani, Antonio Banderas anunţa că este infectat cu Covid-19.

“Vreau să anunţ public faptul că astăzi, 10 august, sunt obligat să îmi petrec cea de-a 60-a aniversare în carantină după ce am fost testat pozitiv cu boala Covid-19, cauzată de coronavirus. Aș dori să adaug că mă simt relativ bine, puțin mai obosit decât de obicei și încrezător că mă voi recupera cât de repede posibil. Sper ca recomandările din partea medicilor să îmi permită să depășesc procesul infecțios cu care mă confrunt și care afectează atâtea persoane de pe planetă.”

El îşi însoţea mesajul de o fotografie alb-negru, din copilărie şi dezvăluia şi cum îşi va petrece aceste zile de carantină: „Voi profita de această izolare pentru a citi, a scrie, a mă odihni și a continua să îmi fac planuri pentru a începe să dau sens celor 60 de ani împliniți recent, la care am ajuns plin de dorință și entuziasm”.

Recompensat cu nemeroase premii în carieră, Antonio anderas a fost nominalizat pentru prima oară la Oscar pentru rolul  din “Pain and Glory”, în regia lui Pedro Almodovar.